divendres, 11 d’abril del 2008

Ceret

Poble encantador de la Catalunya Nord, tots els carrers del poble serveixen de canal a les aigües que baixen dels pirineus...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Les meves felicitacions Palu!!! el blog està molt millor!! i les fotografies són maquíssimes!! ànims que ets un fotògraf excepcional! un petonàs

Natàlia

Anònim ha dit...

Molt xula aquesta foto! M'agrada moltíssim ! En general totes les fotos són molt guapes Xavi, tot i que estaria molt bé, poder-les veure més grans, per apreciar-ne els detalls! Salut nanu!

Enric Garrido ha dit...

Si tot va bé, l'any vinent t'espero una mica més al nord de la Catalunya nord per què puguis fotografiar moltes més coses francesetes...Un consell: la torre Eiffel ja està una mica explotada, així que millor fixa l'objectiu a un altre lloc!! Un petonet gran! Au revoir Palufet!

Anònim ha dit...

Hola Xavi, ahir vaig intentar deixar un comentari però no se perquè no vaig poder. M'encanta aquesta foto, i la de les ombres és genial i la de la gota, totes!!Penja més!! Aviam si t'animes amb el flickr que t'agradarà, ja t'hi he buscat pero no t'he trobat...Un petó.
Raqüel